Saat Kulesi | Hisarcık Belediye Başkanlığı
 Tarih: 1.3.2018 1 Ekleyen: editor | 294 kez okundu 0 Yorum

Kütahya Belediyesinden İlçelere Saat Kulesi

KÜTAHYA BELEDİYESİNDEN İLÇE BELEDİYELERİNE BÜYÜK JEST

Altıntaş, Aslanapa, Çavdarhisar, Dumlupınar ve Hisarcık İlçelerinde yapılacak olan Saat Kuleleri ile ilgili protokol imza töreni gerçekleştirildi.

İşbirliği protokolü Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Altıntaş Belediye Başkanı Ferit Karabulut, Aslanapa Belediye Başkanı Asaf Akar, Çavdarhisar Belediye Başkanı Halil Başer, Dumlupınar Belediyesi adına Erhan Işık ve Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan tarafından imzalandı.

Kütahya Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen işbirliği protokolü hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu; Göreve geldiğimiz günden itibaren Merkez Belediye Başkanı olarak seçildiğimizi fakat ilimizi bir bütün olarak gördüğümüzü, İlçe Belediye Başkanlarımız ile beraber projelerimizi yürütme konusunda zaman zaman çalışma yapacağımızı söylemiştik. Çünkü İlçelerimize yapılan çalışmalar aynı zaman Kütahya’mıza yapılan çalışmalardır. Biz Merkez Belediye Başkanlığı olarak siyasi bir ayrım yapmadan MHP’ li bir Belediyemizin de içerisinde olduğu İlçelerimizle birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmek adına böyle bir projeye imza atıyoruz

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan söz alarak; Kütahya Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ile Hisarcık İlçemizdeki görüşmemizde şehir merkezindeki Saat Kulelerini gördüğümüzü ve İlçemize bu şekilde yapıtlar inşa etmek istediğimizi arz ettik. Başkanımız bizleri ve beş ilçemizi kırmayarak Saat Kulelerini ilçelerimize kazandırıyor. Hisarcıklı vatandaşlarımız bu haberi aldı ve çok memnun oldular. Bu örnek davranışı nedeniyle Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda birlik ve beraberliğimiz daim olsun, dedi.

Etiketler:  Saat , Kulesi ,