Kütahya Valisi Ahmet Hamdi NAYİR | Hisarcık Belediye Başkanlığı
 Kütahya Valisi Ahmet Hamdi NAYİR
 Tarih: 1.10.2016 Ekleyen: editor | 1723 kez okundu 0 Yorum

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi NAYİR İlçemizi Ziyaret Etti.

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, ilçeleri de tanımak amacıyla başladığı ziyaretlerini Hisarcık ilçesinde sürdürdü.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Hisarcık ilçesine gelişinde ilk olarak Kaymakam Davut Bayraktar’ı makamında ziyaret etti. Burada Kaymakam Bayraktar’dan ilçenin sosyo ekonomik durumu ve sorunları hakkında brifing aldı. Daha sonra ilçe idare şube başkanlarının katıldığı değerlendirme toplantısında konuşan Vali Nayir,”Göreve yeni başlamamız hasebiyle gittiğimiz ilçelerde birbirimizi tanımak açısından ilçe idare şube başkanlarıyla bir araya geliyoruz. Hem iadei ziyaret, hem de genel manada arkadaşlarla bilgi paylaşımı, onların varsa bizlere iletecekleri sorunlar, yerinde ilk ağızdan dinlemeye çalışıyoruz.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, daha sonra Belediye Başkanı Fatih Çalışkan’ı makamında ziyaret ederek ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. İnşaatı devam eden yeni Hükümet Konağındaki incelemelerde bulunan Vali Nayir, İlçe Emniyet Amirliği binasını ziyaret etti. Esire Termal Turizm Merkezini de ziyaret eden Vali Nayir Başkan Çalışkan ve Kaymakam Davut Bayraktar'dan bilgi aldı. Cuma Namazını Merkez Çarşı Camiinde kılan Vali Nayir Çarşı merkezde bulunan Çınaraltında vatandaşlarla sohbet edip ilçeden ayrıldı.

Etiketler:  Kütahya , Valisi , Ahmet , Hamdi , NAYİR ,  ,