Termal Turizmin Merkezi Olma Yolunda Dev Bir Adım Daha Attık | Hisarcık Belediye Başkanlığı
 Termal Turizmin Merkezi Olma Yolunda Dev Bir Adım Daha Attık
 Tarih: 4.5.2014 0 Ekleyen: admin | 1926 kez okundu 0 Yorum

Hisarcık Kaymakamlığımız ve Belediyemizin ortak olarak hazırladığı “Hisarcık'ta Sürdürülebilir Termal Turizm” adlı proje Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından uygun görülerek onaylandı.

Hisarcık  Kaymakamlığımız ve Belediyemizin ortak olarak hazırladığı “Hisarcık'ta Sürdürülebilir Termal Turizm” adlı proje Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından uygun görülerek onaylandı.
Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Zafer Kalkınma Ajansının 2013 yılında ilan ettiği Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı (TEÇDP) proje çağrısı kapsamında Kaymakamlık ile Belediyenin ortak olarak hazırladığı 558 bin 770 TL bütçeli  “Hisarcık'ta Sürdürülebilir Termal Turizm” adlı projenin Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazandığını söyledi.
Çalışkan,“Yüzde 64’ü Zafer Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilecek proje kapsamında Hisarcık’ta termal turizmin gelişmesi için altyapı, tesis yapımı, yenilenebilir enerji kullanımı ve tanıtım faaliyetleri yapılacak. Bu proje ile ilçemizin termal turizm alanında gelişmesi ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunması amaçlanmaktadır. Bu projenin ilçemize kazandırılmasına katkıda bulunan Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kuruluna, Kütahya Milletvekillerimize, Valimiz Şerif Yılmaz’a, Kaymakamımız Fethi Savran’a, ayrıca projenin hazırlanmasına öncülük eden  Kaymakamlığımız Proje Koordinasyon Birimine çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Etiketler:  Termal , Turizmin , Merkezi , Olma , Yolunda , Dev , Bir , Adım , Daha , Attık ,